Volgers

Over mij

Mijn foto
Hallo leuk dat jullie mijn blog bezoeken. Ik ben Lenie en ben getrouwd en we hebben 2 kinderen een dochter van 18 en een zoon van 15 jaar. Mijn hobby is al vele jaren kaarten maken. Ik vind vele technieken leuk zoals scrapkaarten, Vintage, 3d , piramide, borduren en stempels inkleuren met Faber Castell potloden of Derwents Coloursoft. Zo maak ik ook graag creaties en cupcakes van vilt, haken en breien. Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn creaties.

Pagina's

maandag 1 oktober 2012

kerstkaart met muis

Een kerstkaart gemaakt aan de hand van de sketch van Christmas Challenges. De muis is een digi ingekleurd met Derwents.

Papier is van een nieuw blok van de kruitvat, zit erg mooi kerstpapier in. hartje is van vilt en gehaakt met een kerstboom brad erop.

De strik is gemaakt met Bowdabra en hier kun je prachtige strikken mee maken. Zaterdag naar de demodagen van Doeading geweest en daar was een demonstratie van de Bowdabra. Ook een link toe gevoegd met een filmpje over de Bowdabra. De demodagen waren heel erg leuk en veel gezien en ook kunnen vragen.

Zo was Nicole er ook met de Faber Castell potloden en ik ben helemaal verkocht. Ga hier zeker voor sparen en ze aanschaffen. Zie ook de link naar de site van Nicole voor de Faber Castell potloden.
Wie heeft er hier nog meer ervaring mee met kleuren, graag lees ik je reactie.

Groeten Lenie

12 opmerkingen:

chrissy xx zei

What a cutie! FABulous colours. FABulous papers..LOve it.
Chrissyxx

Corrie zei

Je kaart is weer prachtig Lenie, weet je wijfie met kleuren is het maar net wat je graag doe,ik heb nu derwent Spectrum Noir en Distress Markers,eigenlijk is met alles leuk om te kleuren CIndy heeft de Faber Cassels ook ,die kleuren ook mooi,dus meisje ik zou zo zeggen doe wat je hart je ingeeft,dan is het altijd goed,want je weet dat de aanschaf van de kleuren best kostbaar is,ik zeg je nu dit en een andere volger zegt misschien weer iets anders,smaken verschillen. lieve groetjes Corrie

Wendy zei

Ontzettend leuke kerstkaart Lenie! Ik hou toch zo van muisjes, haha. Het papier is ook in het echt supermooi want ik ben ook bij Kruidvat geweest. ;-) Leuke details ook op je kaart, super! Groetjes, Wendy

Irene zei

Wat een schatje Lenie en ik hou wel van rood!!!
Er is steeds iets nieuws en eigenlijk allemaal even mooi, je moet gewoon keuzes maken en doen wat goed voelt. Ik heb Derwent en Promarkers en ben er blij mee en gebruik ze ook samen!!!! Distress Ink is beeldig, Twikling H20 ook (heb ik trouwens wel een beginnerssetje van maar nog niets mee gedaan) maar je kunt toch niet aan de gang blijven???

Liefs, Irene

Frouwke zei

Het is en blijft een schattig stempeltje, heel knap gedaan!
grts
frouwke

jokie de beer zei

Hele mooie kaart weer Lenie en schattig de muis. Ik heb alleen derwent kleur poloden en daar ben ik super blij mee, de rest spreekt me nog steeds niet aan. Ja misschien de aqua markers van nellie snellen dat lijkt me ook wel iets. Maar daar denk ik nog even over
groetjes joke

Miranda zei

Wat een mooie kaart lenie.
Leuke stempel heb je gebruikt.
gezellig dat je mee doet met de Challenge van CCWS.
Succes.
Groetjes Miranda

jolanda zei

mooi kaartje en super leuke digi heb je hiervoor gebruikt

Marianne zei

Heel leuk gedaan Lenie.
Liefs, Marianne

Greet van Maurik zei

Wat een lief kerstkaartje en je hebt het mooi ingekleurd.

Fijne avond.

Anoniem zei

Hallo Lenie!

Leuk kaartje!
Ik heb zelf ook derwentpotloden maar ik wil graag in de toekomst de Faber Castell potloden aanschaffen.De kleuren lijken veel feller .

Groetjes van Inge

Anita Meijer zei

Hé wat grappig Lenie we hebben deze keer hetzelfde papierblokje gebruikt, leuk is die hé, ik had laatst ook een filmpje gezien met de oh daar komt die moeilijke naam weer bowdabra (schrijf het volgens mij nu helemaal verkeerd) en wat is dat geweldig toch met die bloemetjes ertussen te doen, ik denk er ook over na om hem aan te schaffen. Je kaartje is een toppertje.
Liefs van Anita